TeamViewer перемогла у номінації “Партнер року 2024 Microsoft Apps & Solutions for Microsoft Teams”

TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про те, що стала переможцем номінації “Партнер 2024 року Microsoft Apps & Solutions for Microsoft Teams”. Компанія отримала визнання за свої інновації та впровадження рішень на базі технологій Microsoft.

Нагорода Microsoft Partner of the Year Awards присуджується партнерам Microsoft, які за останній рік створили та впровадили видатні хмарні програми, сервіси та пристрої. Переможців обирали з понад 4 700 номінацій з більш ніж 100 країн. TeamViewer була відзначена за свої рішення в категорії “Додатки та рішення для Microsoft Teams”.

Інтеграція TeamViewer з Microsoft Teams є важливим кроком у сфері послуг підтримки. Використовуючи можливості Microsoft Azure, TeamViewer розширює можливості віддаленого підключення та оптимізує роботу. Завдяки цьому понад 4000 організацій помічають підвищення ефективності та продуктивності, а час вирішення заявок на ІТ-підтримку скорочується до 80%.

У майбутньому TeamViewer планує забезпечити ще потужніші інтеграції та постійно випускати оновлення, засновані на відгуках клієнтів. Це підтверджує, що компанія прагне не лише розвивати технології, але й задовольняти потреби клієнтів, пропонуючи найкращі рішення та інновації.

Джерело: TeamViewer

Обрані статті для натхнення та знань

Новини

TeamViewer перемогла у номінації “Партнер року 2024 Microsoft Apps & Solutions for Microsoft Teams”

TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про те, що стала переможцем номінації “Партнер 2024 року Microsoft Apps &

Детальніше »
Новини

TeamViewer і Sony розширюють співпрацю для вдосконалення комерційних дисплеїв Sony BRAVIA

Компанія TeamViewer, відомий світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про впровадження своєї передової технології у професійні дисплеї Sony BRAVIA. Ця

Детальніше »

Контакти

Популярні теми

Співпраця із RealWear

Співпраця із Mercedes F1

© 2024 TeamViewer SOFTICO

tm

До кінця 2024 року включно отримай безоплатну версію або знижку  на першу покупку TeamViewer.