Інтеграція TeamViewer із Microsoft Intune

Інтеграція TeamViewer з Microsoft Intune в Endpoint Manager дозволить ІТ-відділам отримувати віддалений доступ і керувати будь-яким пристроєм безпосередньо з панелі управління Intune, що дозволить ІТ-відділам працювати більш ефективно.

Інтеграція TeamViewer з Intune дозволить:

– Економити час та гроші за рахунок підвищення продуктивності робочого процесу.
– Скоротити час дозволу інцидентів за рахунок віддаленого доступу і управління пристроями співробітників, включаючи настільні комп’ютери, ноутбуки і мобільні пристрої.
– Захистити корпоративні дані за допомогою рішення для наскрізного шифрування, що відповідає вимогам GDPR.

Інтеграція TeamViewer з Microsoft Intune вже вбудована, тому попередні налаштування не потрібні. Ви просто включаєте TeamViewer з центру адміністрування Microsoft Endpoint Manager в Azure, підключаєте Intune до діючої підписки TeamViewer, і можна працювати.
Якщо вам необхідно віддалено підключитися до пристрою, знайдіть пристрій на панелі Усунення несправностей або Пристрої в Azure. В меню «Додатково» ви знайдете параметр «Новий сеанс віддаленої допомоги». Кінцеві користувачі отримають спливаюче вікно з порталу компанії, якщо у них встановлений TeamViewer або TeamViewer QuickSupport, в іншому випадку їм буде запропоновано встановити QuickSupport.
Завдяки інтеграції TeamViewer з Microsoft Intune ви зможете отримати миттєву допомогу від технічних фахівців, економлячи при цьому купу часу та ресурсів.

Джерело: TeamViewer 

Обрані статті для натхнення та знань

Новини

TeamViewer як гарантія безпеки та конфіденційності в умовах війни

У сучасному світі, популярність віддаленої роботи відображає не лише актуальні технологічні тенденції, але й необхідність адаптуватися до нових реалій. Забезпечення безпеки та конфіденційності віддаленого робочого

Детальніше »
Новини

TeamViewer випустила програму для Apple Vision Pro

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, анонсувала випуск TeamViewer Spatial Support – нову програму, що дозволяє використовувати інноваційну

Детальніше »
Новини

TeamViewer та Almer уклали стратегічне партнерство

Компанія TeamViewer, світовий лідер у сфері рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про стратегічне партнерство з Almer, провідним постачальником гарнітур доповненої реальності

Детальніше »

Контакти

Популярні теми

Співпраця із RealWear

Співпраця із Mercedes F1

© 2024 TeamViewer SOFTICO

tm

До кінця 2024 року включно отримай безоплатну версію або знижку  на першу покупку TeamViewer.