Мей Дент приєднується до TeamViewer

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголошує про призначення Мей Дент (Mei Dent) на посаду директора департаменту продуктів та технологій (CPTO) з 31 серпня 2023 року. Мей Дент очолить глобальні команди TeamViewer, які відповідають за розробку продуктів, надання рішень та науково-дослідницьку діяльність, включаючи центри розробки програмного забезпечення у Німеччині, Австрії, Греції та Португалії. Вона активно розроблятиме концепцію продуктів та загальну інноваційну стратегію компанії, вносячи свій внесок у подальший розвиток TeamViewer.

Мей Дент має великий досвід роботи як керівник у галузі програмного забезпечення та інформаційних технологій. Вона розпочала свою кар’єру в IBM як розробник програмного забезпечення і потім працювала в OpenText протягом 25 років на різних керівних посадах, пов’язаних з продуктами та інженерними розробками. В OpenText вона успішно створила перший розрахований на багато користувачів SaaS-продукт компанії і розробила ключовий елемент хмарної позиції OpenText. У своїй останній посаді технічного директора в компанії Doxim вона успішно керувала технологічною організацією і масштабувала її для забезпечення зростання компанії. Мей має ступінь магістра комп’ютерних наук від Західного університету Онтаріо. Вона приєднається до TeamViewer у Гопінгені, Німеччина.

Генеральний директор TeamViewer Олівер Стайл сказав: “Ми з нетерпінням чекаємо на приєднання Мей до нашої команди. Завдяки своїм тісним зв’язкам з Північною Америкою, видатному досвіду в галузі корпоративного програмного забезпечення та невпинній увазі вимог клієнтів, якості продукції та часу виходу на ринок, вона ідеально підходить для того, щоб обіймати нову посаду CEO і CFO на рівні ради директорів. Це посилює стратегічну значущість інновацій для позиції TeamViewer як світового лідера у сфері програмного забезпечення.

Голова Ради директорів TeamViewer Ральф В. сказав: “Ми дуже раді вітати Мей та переконані, що вона є саме тим технічним лідером, який необхідний компанії TeamViewer для наступного етапу зростання”. Мей має видатний досвід в управлінні глобальними інженерними командами та формуванні культури інновацій та досконалості. Вона відіграватиме основну роль у зусиллях TeamViewer щодо масштабування своїх технічних операцій та процесів розробки програмного забезпечення по всьому світу. Крім того, ми високо цінуємо її увагу до питань інформаційної безпеки та дотримання нормативних вимог при розробці програмного забезпечення. Це надзвичайно актуально для компанії TeamViewer та високих стандартів безпеки її рішень”.

Мей Дент сказала: “Я дуже рада стати частиною TeamViewer і отримати можливість очолити управління продуктами, постачання рішень та R&D компанії в глобальному масштабі. На мене справив глибоке враження успіх компанії TeamViewer, яка створила провідні рішення для віддаленого підключення та рішення для організації робочого процесу на базі AR, включаючи можливості штучного інтелекту для цифровізації промислових процесів. Для мене буде великою честю продовжити цю роботу та вивести її на новий рівень – разом із висококваліфікованою командою TeamViewer”.

Призначення Мей Дент на нову посаду, що охоплює всі технологічні напрями роботи в раді директорів, свідчить про зростаюче значення інновацій та стрімкий розвиток компанії для задоволення змін клієнтів у різних сферах діяльності. Призначення Мей Дент з її широкими знаннями та міжнародним досвідом дозволить компанії використовувати нові можливості, пов’язані з цифровою трансформацією, автоматизацією та штучним інтелектом.

Джерело: TeamViewer  У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.

Обрані статті для натхнення та знань

Новини

TeamViewer перемогла у номінації “Партнер року 2024 Microsoft Apps & Solutions for Microsoft Teams”

TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про те, що стала переможцем номінації “Партнер 2024 року Microsoft Apps &

Детальніше »
Новини

TeamViewer і Sony розширюють співпрацю для вдосконалення комерційних дисплеїв Sony BRAVIA

Компанія TeamViewer, відомий світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про впровадження своєї передової технології у професійні дисплеї Sony BRAVIA. Ця

Детальніше »

Контакти

Популярні теми

Співпраця із RealWear

Співпраця із Mercedes F1

© 2024 TeamViewer SOFTICO

tm

До кінця 2024 року включно отримай знижку  на першу покупку TeamViewer.