TeamViewer Remote Management презентує Web Monitoring

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для безпечного віддаленого підключення, оголосила про запуск модуля веб-моніторингу в рамках існуючого рішення для віддаленого моніторингу та управління. Новий модуль TeamViewer Web Monitoring пропонує розширені функціональні можливості для адміністраторів сайтів і операторів інтернет-магазинів, оскільки тепер вони можуть здійснювати моніторинг і дистанційне керування серверами, а також перевіряти сайти на доступність і функціональність, зводячи до мінімуму час простою, і упущену вигоду.

Успішні постачальники послуг електронної комерції повинні вимірювати і оптимізувати доступність, і продуктивність своїх інтернет-магазинів, і пропозицій. Час завантаження веб-сайтів і безперебійна робота інтернет-магазинів мають вирішальне значення для моніторингу при оптимізації продуктивності. За даними Google, час завантаження впливає на показник відмов і, таким чином, безпосередньо впливає на коефіцієнт конверсії, і ранжування в пошукових системах. Новий модуль TeamViewer Web Monitoring відстежує продуктивність сайту, миттєво повідомляє розробників про збої і допомагає оптимізувати роботу кінцевого користувача.

“За допомогою модуля TeamViewer Web Monitoring, що є частиною рішення Remote Monitoring and Management, ми пропонуємо інтегровану послугу, яка тепер також дозволяє стежити за вашою власною присутністю в Інтернеті”, – пояснює Frank Ziarno, директор з управління продуктами компанії TeamViewer. “Підприємства всіх розмірів залежать від функціонуючого веб-сайту, так як в даний час він виконує роль візитної картки. Багато з них також використовують логін клієнта або веб-магазин. Тому було очевидно, що на додаток до наших функцій, таких як моніторинг робочих станцій і серверів, управління виправленнями, та захист від вірусів, необхідно інтегрувати моніторинг веб-сайтів”.

Новий модуль TeamViewer Web Monitoring є хмарне рішення, яке дозволяє розробникам стежити за своїми сайтами з будь-якого місця, отримувати повідомлення, коли сторінки занадто довго завантажуються, отримувати уявлення про час завантаження і бачити, які елементи можуть викликати проблеми. Частота перевірок часу завантаження і автоматизовані тести на основі сценаріїв або більш складні процеси, такі як тестові покупки або вхід клієнтів також можуть бути легко скоректовані. При цьому тестування працездатності може бути виконано з більш ніж 30 місць у всьому світі, що гарантує узгодженість дій кінцевого користувача незалежно від його місцезнаходження.

Інтеграція Web Monitoring в TeamViewer Remote Monitoring and Management надає організаціям єдине рішення для моніторингу всіх їх IT-систем: веб-сайтів і сайтів електронної комерції, серверів, робочих станцій, ноутбуків, принтерів і багато чого іншого. TeamViewer Web Monitoring можна придбати, як модуль в рамках Remote Monitoring and Management або, як самостійне рішення для тих, кому необхідний тільки моніторинг продуктивності сайту.

Джерело TeamViewer

Обрані статті для натхнення та знань

Новини

TeamViewer як гарантія безпеки та конфіденційності в умовах війни

У сучасному світі, популярність віддаленої роботи відображає не лише актуальні технологічні тенденції, але й необхідність адаптуватися до нових реалій. Забезпечення безпеки та конфіденційності віддаленого робочого

Детальніше »
Новини

TeamViewer випустила програму для Apple Vision Pro

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, анонсувала випуск TeamViewer Spatial Support – нову програму, що дозволяє використовувати інноваційну

Детальніше »
Новини

TeamViewer та Almer уклали стратегічне партнерство

Компанія TeamViewer, світовий лідер у сфері рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про стратегічне партнерство з Almer, провідним постачальником гарнітур доповненої реальності

Детальніше »

Контакти

Популярні теми

Співпраця із RealWear

Співпраця із Mercedes F1

© 2024 TeamViewer SOFTICO

tm

До кінця 2024 року включно отримай безоплатну версію або знижку  на першу покупку TeamViewer.