Компанія TeamViewer інтегрувала технологію Lansweeper у своє ПЗ

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про інтеграцію технології Lansweeper для виявлення та інвентаризації активів у своє програмне забезпечення для віддаленого моніторингу та управління (RMM). Це надасть ІТ-відділам комплексне рішення для ефективного ІТ-управління та забезпечення безперебійної роботи.

  • Покращена видимість – Завдяки потужним функціям виявлення ІТ-активів та інвентаризації від Lansweeper ІТ-адміністратори отримують повне уявлення про свою ІТ-інфраструктуру, точно відображаючи кожен пристрій, підключений до мережі. Це включає детальне висвітлення апаратного та програмного забезпечення, що надає адміністраторам можливість приймати обґрунтовані рішення та оптимізувати ресурси інформаційних технологій.
  • Покращене управління ризиками – Інтеграція покращує процеси управління ризиками та дотримання нормативних вимог, виявляючи несанкціоновані пристрої та програмне забезпечення, яке не відповідає встановленим стандартам у мережі. Цей метод допомагає ІТ-адміністраторам запобігати можливим порушенням політик і забезпечує дотримання політик та нормативів у галузі інформаційних технологій.
  • Ефективне управління – Рішення дозволяє ІТ-адміністраторам стежити за інвентаризацією обладнання та програмного забезпечення, відстежувати стан гарантії та розгортання патчів. Єдиний дашборд забезпечує чіткий огляд ІТ-інфраструктури, що дозволяє здійснювати стратегічне планування та приймати економічно ефективні рішення.

Френк Зіарно, віце-президент департаменту управління продуктами компанії TeamViewer: “Інтегруючи потужну технологію виявлення та інвентаризації IТ-активів Lansweeper у наше рішення RMM, ми можемо надати комплексне рішення від одного постачальника, яке дозволить ІТ-адміністраторам підтримувати ІТ-ландшафти у великих масштабахЦе значний крок уперед у нашому прагненні спростити ІТ-управління”.

Дейв Гуссенс, генеральний директор Lansweeper, зазначив: “Понад 600 000 клієнтів TeamViewer тепер отримають доступ до унікальної технології виявлення та інвентаризації Lansweeper. Ми раді стати частиною цього рішення, оскільки автоматизована та завжди актуальна інвентаризація має вирішальне значення для ефективного та економічного ІТ-управління”.

Джерело: TeamViewer У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.

Обрані статті для натхнення та знань

Новини

TeamViewer як гарантія безпеки та конфіденційності в умовах війни

У сучасному світі, популярність віддаленої роботи відображає не лише актуальні технологічні тенденції, але й необхідність адаптуватися до нових реалій. Забезпечення безпеки та конфіденційності віддаленого робочого

Детальніше »
Новини

TeamViewer випустила програму для Apple Vision Pro

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, анонсувала випуск TeamViewer Spatial Support – нову програму, що дозволяє використовувати інноваційну

Детальніше »
Новини

TeamViewer та Almer уклали стратегічне партнерство

Компанія TeamViewer, світовий лідер у сфері рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про стратегічне партнерство з Almer, провідним постачальником гарнітур доповненої реальності

Детальніше »

Контакти

Популярні теми

Співпраця із RealWear

Співпраця із Mercedes F1

© 2024 TeamViewer SOFTICO

tm

До кінця 2024 року включно отримай безоплатну версію або знижку  на першу покупку TeamViewer.