TeamViewer забезпечує цифровізацію складських операцій компанії Samsung SDS

Компанія Samsung SDS використовує платформу доповненої реальності (AR) Frontline від TeamViewer для цифровізації роботи по комплектації складу. TeamViewer Frontline – рішення для візуального комплектування – було розгорнуто в Європейському глобальному центрі запчастин (GPCE) компанії Samsung SDS у місті Бреда для покращення логістики в масштабах усієї Європи у сфері замовлення та відвантаження запчастин. Серед переваг, яких Samsung SDS досягла завдяки впровадженню TeamViewer Frontline, – збільшення швидкості комплектації до 30 відсотків, покращення ергономіки робочого місця та зниження кількості помилок при комплектації.

Впровадивши TeamViewer, компанія Samsung SDS змогла замінити колишній процес, заснований на використанні ручних радіочастотних сканерів, менш як за чотири тижні. Завдяки TeamViewer Frontline працівники складу проходять весь процес комплектації за допомогою чітких покрокових інструкцій, що відображаються на смарт-окулярах прямо на полі їхнього зору. Разом з інтегрованим голосовим управлінням та у поєднанні з кільцевими сканерами воно забезпечує 100-відсоткове інформування працівників без використання рук. Frontline легко інтегрується із системою SAP компанії, забезпечуючи зв’язок із відповідними даними про замовлення в режимі реального часу.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.

Обрані статті для натхнення та знань

Новини

TeamViewer перемогла у номінації “Партнер року 2024 Microsoft Apps & Solutions for Microsoft Teams”

TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про те, що стала переможцем номінації “Партнер 2024 року Microsoft Apps &

Детальніше »
Новини

TeamViewer і Sony розширюють співпрацю для вдосконалення комерційних дисплеїв Sony BRAVIA

Компанія TeamViewer, відомий світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про впровадження своєї передової технології у професійні дисплеї Sony BRAVIA. Ця

Детальніше »

Контакти

Популярні теми

Співпраця із RealWear

Співпраця із Mercedes F1

© 2024 TeamViewer SOFTICO

tm

До кінця 2024 року включно отримай безоплатну версію або знижку  на першу покупку TeamViewer.