Як використання TeamViewer AR може заощадити ресурси та покращити робочі процеси?

1. Економія за рахунок підвищення ефективності за допомогою AR

Ваша компанія виробляє або виконує процеси, пов’язані з упаковкою, техоглядом або збиранням автомобільних деталей? Однією з основних цілей є заощадження ресурсів та підвищення продуктивності вашої команди? Розгляньте можливість впровадження TeamViewer Frontline AR. Спочатку оцініть, скільки продукції середній робітник може обробити, оглянути або зібрати за день. Якщо ви все ще використовуєте паперові списки або планшети для фіксації інформації, розгляньте можливість надання їм голосової підтримки без використання рук, що може підвищити продуктивність на 5% або навіть на 10% в день.

Для оцінки можливої економії враховуйте наступні фактори:

  • Загальні витрати команди на виробництво.
  • Поточна ефективність роботи (середня кількість оброблених одиниць продукції одним працівником за день).
  • Середня вартість кожного виробу в грошовому еквіваленті.
  • Потенціал підвищення ефективності робочого процесу з використанням TeamViewer Frontline AR.


Примітка! 
Клієнт TeamViewer, компанія DB Schenker, після впровадження TeamViewer Frontline AR на заводі у Вольфсбурзі, збільшила продуктивність процесів на 20% і знизила відсоток помилок до нуля.

Використання TeamViewer Frontline AR дозволить працівникам обробляти більше продукції за той самий час, що зменшить витрати на обробку одиниць продукції та покращить загальний результат.

2. Скорочення витрат на навчання з використанням TeamViewer Frontline AR

Скільки часу та ресурсів ви витрачаєте на навчання нових співробітників та інтеграцію їх у робочий процес? Чи доводиться запрошувати інструкторів та витрачати гроші на навчання?

З впровадженням TeamViewer Frontline AR, навчання нових співробітників може стати значно ефективнішим. Автоматизуйте інструкції, які зазвичай надаються інструкторами, і надавайте їх через AR-смарт-окуляри. Це дозволить співробітникам вибирати відповідну мову, переглядати демонстраційні відеоролики та навчатися у власному темпі.

Це надає велику перевагу, особливо якщо у вашій компанії обмежена кількість інструкторів, оскільки навчання нових працівників не залежатиме від їх фізичної присутності.

Потенційна економія в даному випадку залежить від:

  • Кількості годин, потрібних для навчання одного нового співробітника під керівництвом інструктора.
  • Погодинної заробітної плати інструктора.
  • Вартості навчання одного нового співробітника за годину.
  • Витрат на проїзд та проживання під час очних тренувань.


За допомогою TeamViewer Frontline AR, NSF змогла скоротити витрати на навчання співробітників на передовій лінії на 65% та одночасно підвищити задоволеність співробітників навчанням на 83%.

3. Економія через підвищення рівня утримання працівників з TeamViewer Frontline AR

Якій рівень вибуття працівників у вашій компанії? Однією з областей, де TeamViewer Frontline AR може заощадити ресурси, є збереження та задоволеність персоналу. Виконання оперативних завдань може бути важким, коли співробітникам доводиться постійно перемикатися між різними завданнями та виконувати інструкції на планшетах або портативних пристроях. TeamViewer Frontline AR дозволяє працівникам легко виконувати свої обов’язки, здійснювати та документувати робочі процеси без перерв. У результаті працівники, які мають інструменти, які допомагають їм працювати ефективно, будуть задоволені своєю роботою.

Для розрахунку економії враховуйте такі фактори:

  • Адміністративні витрати на кожного нового співробітника.
  • Рівень вибуття кадрів протягом року.
  • Зниження рівня вибуття кадрів завдяки впровадженню TeamViewer Frontline AR-рішення.


Примітка!
 Клієнти TeamViewer Frontline з різних галузей повідомляють про високий рівень задоволеності працівників робочими процесами на основі AR. Наприклад, задоволеність користувачів у Schnellecke Logistics досягла 100%.

4. Економія завдяки зменшенню кількості помилок за допомогою TeamViewer Frontline AR

Чим складніше середовище, тим вища ймовірність помилок. У сфері автомобільної промисловості, де високі витрати є нормою, зменшення кількості помилок може бути ключовим фактором у підвищенні ефективності та зниженні витрат.

При переході співробітників від паперових контрольних списків або портативних пристроїв до інтеграції робочих процесів із TeamViewer Frontline AR-смарт-окулярами, спостерігається помітне зниження кількості помилок. Не потрібно переривати робочий процес для ручного викреслення пунктів або використання додаткових пристроїв. Це дозволяє працівникам виконувати свої завдання з більшою концентрацією та точністю.

Для оцінки потенційної економії враховуйте такі фактори:

  • Кількість помилок на кожні 1000 одиниць, які обробляються.
  • Вартість однієї помилки.
  • Кількість помилок на кожні 1000 одиниць продукції оброблених з використанням TeamViewer Frontline AR-рішень.


Примітка!
 Клієнти TeamViewer Frontline, що працюють у галузі логістики та автомобільному виробництві, підтверджують значний зріст точності та зменшення кількості помилок після впровадження AR у свої робочі процеси.

Розрахунок загальної рентабельності інвестицій (ROI) у TeamViewer Frontline AR

Для досягнення економії та підвищення продуктивності, вам необхідно внести попередні інвестиції у технологію AR. Перед впровадженням TeamViewer Frontline AR слід оцінити вартість цих інвестицій.

Розглянемо деякі аспекти, які варто врахувати:

  • Витрати на апаратне забезпечення.
  • Вартість ліцензій на програмне забезпечення.
  • Витрати на обслуговування.
  • Витрати на підтримку та обслуговування клієнтів.


Обчислення ROI може бути важливим кроком у виборі TeamViewer Frontline AR для вашої компанії. Визначте, через який період часу очікується повернення інвестицій і які конкретні вигоди можна отримати від впровадження AR-рішення.

Якщо вам потрібна більш детальна інформація щодо вартості AR-рішень та консультація щодо їх придбання, будь ласка, залиште ваші контактні дані, і наші фахівці зв’яжуться з вами найскоріше.

Обрані статті для натхнення та знань

Новини

TeamViewer як гарантія безпеки та конфіденційності в умовах війни

У сучасному світі, популярність віддаленої роботи відображає не лише актуальні технологічні тенденції, але й необхідність адаптуватися до нових реалій. Забезпечення безпеки та конфіденційності віддаленого робочого

Детальніше »
Новини

TeamViewer випустила програму для Apple Vision Pro

Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, анонсувала випуск TeamViewer Spatial Support – нову програму, що дозволяє використовувати інноваційну

Детальніше »
Новини

TeamViewer та Almer уклали стратегічне партнерство

Компанія TeamViewer, світовий лідер у сфері рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, оголосила про стратегічне партнерство з Almer, провідним постачальником гарнітур доповненої реальності

Детальніше »

Контакти

Популярні теми

Співпраця із RealWear

Співпраця із Mercedes F1

© 2024 TeamViewer SOFTICO

tm

До кінця 2024 року включно отримай безоплатну версію або знижку  на першу покупку TeamViewer.